Sandler snapt woede bij Anderlecht-fans: 'Ontgoocheling is enorm'

Reacties

Philippe Sandler beleeft bij Anderlecht nog niet de seizoenstart waar hij op gehoopt had. De topclub uit Brussel wist zondag in eigen huis niet te winnen van de hekkensluiter en dus eisten de supporters achteraf uitleg. Sandler was één van de spelers die het gesprek aangingen.

Sandler snapt woede bij Anderlecht-fans: 'Ontgoocheling is enorm'

Ook Samir Nasri en Nacer Chadli stonden de kwade fans te woord. 'De ontgoocheling en de frustratie zijn enorm', vertelde Sandler aan Play Sports. 'Als Anderlecht zijnde moet je dit soort wedstrijden met grote cijfers winnen, maar we waren veel te slordig en namen telkens de verkeerde beslissing', aldus de 22- jarige Nederlander, die dit seizoen gehuurd wordt van Manchester City.

'De tweede helft kregen we wel kansen, maar ook dan ontbreken natuurlijk de goals. De balans is dat we na negen speeldagen één keer gewonnen hebben. Voor een ploeg als Anderlecht kan dat zeker niet. Dat de fans dan hun ongenoegen uiten? Ik vind dat volkomen te begrijpen. Hard blijven werken is de boodschap, want ik heb wél vertrouwen in deze ploeg.'

Op de openingswedstrijd na had Sandler bij iedere competitiewedstrijd van Anderlecht een basisplaats. Zondag vormde hij voor het eerst vanaf de aftrap een duo met Derrick Luckassen.

Competitieduels Anderlecht

Anderlecht - Oostende 1-2
Excelsior Moeskroen - Anderlecht 0-0
Anderlecht - Mechelen 0-0
Kortrijk - Anderlecht 4-2
Genk - Anderlecht 1-0
Anderlecht - Standard Luik 2-1
Anderlecht - Antwerp 1-2
Club Brugge - Anderlecht 2-1
Anderlecht - Waasland-Beveren 0-0
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer P. Sandler
Meer over P. Sandler
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.