Van Hanegem geeft Feyenoord transferadvies: 'Ik zou hem terughalen'

Reacties

Feyenoord doet er volgens Willem van Hanegem goed aan om Philippe Sandler weer over te nemen van NEC. De verdediger, die eerder een half jaar bij de Rotterdammers onder contract stond, maakte indruk op De Kromme in de bekerfinale van zondag.

Van Hanegem geeft Feyenoord transferadvies: 'Ik zou hem terughalen'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Van Hanegem zag Feyenoord dankzij een doelpunt van Igor Paixão beslag leggen op de KNVB-beker. Na de wedstrijd zochten verschillende spelers van Feyenoord oude bekende Sandler op, die teleurgesteld op het gras van De Kuip lag. De 27-jarige verdediger speelde van januari 2022 tot de zomer van 2022 twee duels voor Feyenoord.

'Als ik Feyenoord was, zou ik er nog eens over nadenken om Sandler terug te halen', zei Van Hanegem in zijn column in AD/Sportwereld. 'Hij was voor mij de beste speler op het veld. Zo rustig, stevig in de duels, altijd op zoek naar de voetballende oplossing. En nu veel fitter dan voorheen.'

'Sandler kan de Nederlandse top volgens mij moeiteloos aan', vervolgt de voormalig speler en trainer van Feyenoord. 'Ik weet dat hij al bij Feyenoord onder contract heeft gestaan, maar toen was hij zelden fit.' Sandler verhuisde twee jaar geleden van Feyenoord naar NEC, waarvoor hij vijftig officiële wedstrijden heeft gespeeld. 

Van Hanegem, zondag in De Kuip aanwezig, genoot ook van Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther. 'Hij zal vertrekken als hij niet als eerste keeper kan blijven, vrees ik. De clubs zullen in de rij staan voor hem. En van Dávid Hancko werd ik ook vrolijk. Natuurlijk ging Quinten Timber na rust voorop in de strijd, maar dat mag je ook wel verwachten. Ik vond alle complimenten aan zijn adres een beetje overdreven. Hij gaf alles, maar dat hoort ook.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.