Sancho in supervorm zit ook zijn toekomstige trainer dwars

Reacties

Borussia Dortmund heeft zich dinsdag geplaatst voor de halve finale van het Duitse bekertoernooi. Borussia Mönchengladbach werd op eigen veld verslagen.

Sancho in supervorm zit ook zijn toekomstige trainer dwars
© Pro Shots
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
0 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Voor Marco Rose was de kwartfinale een bijzondere wedstrijd. Als trainer van Borussia Mönchengladbach trad hij aan tegen zijn aanstaande club Borussia Dortmund. Het riep vraagtekens op De mogelijke complicaties vanwege de zomerse verhuizing speelden niet bij hem. 'Ik heb er überhaupt geen moeite mee. Ik ben trainer van Gladbach en heb met deze club doelen te bereiken. De wedstrijd tegen BVB is enorm belangrijk voor ons.'

Rose zal in ieder geval niet met de DFB Pokal uitgezwaaid worden. In de kwartfinale werden zijn Fohlen de voet dwars gezet voor Dortmund. In de 54ste minuut werd de BVB-treffer van Erling Haaland nog op advies van de VAR afgekeurd, omdat de Noor op weg naar zijn doelpunt een overtreding had gemaakt op Ramy Bensebaini.

Na ruim een uur werd wel groen licht gegeven voor een Dortmund-goal. Jadon Sancho was het laatste station van een messcherpe counter na een corner van Borussia Mönchengladbach. Via Haaland en Marco Reus kwam de bal bij de Engelse aanvaller. Sancho onderstreepte met zijn goal zijn uitstekende vorm in 2021 en toonde zijn toekomstige trainer Rose en passant zijn potentie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.