San Mamés beoogde toneel voor officieel Barcelona-debuut De Jong

Reacties

De speelkalender van het nieuwe seizoen van La Liga heeft vorm gekregen. Frenkie de Jong en Luuk de Jong weten waar hun beoogde eerste officiële competitieduel gepland staat.

San Mamés beoogde toneel voor officieel Barcelona-debuut De Jong

Barcelona begint het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao. In San Mamés kan Frenkie de Jong zijn eerste schreden namens Barcelona zetten in een officieel duel. Op 26 of 27 oktober krijgt de middenvelder te maken met zijn eerste Clásico, als Real Madrid op bezoek komt in Camp Nou.

Luuk de Jong heeft met Sevilla voor de eerste speeldag ook een uitwedstrijd op het programma staan. Zijn eerste minuten in La Liga kan de van PSV overgenomen spits maken Estadi Cornellà-El Prat, de thuishaven van Espanyol.

Jasper Cillessen mag zich op de eerste speeldag, die gepland staat voor 17 en 18 augustus, wel aantreden voor zijn nieuwe thuispubliek. De Oranje-international wacht als doelman van Valencia een optreden in Mestalla tegen Real Sociedad. In het weekend van 15 september wacht hem een terugkeer in Camp Nou. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.