San José trots op recordtransfer López aan 'massive club' Feyenoord

Reacties

San José Earthquakes is trots op de verkoop van Marcos López. De Amerikaanse club ontvangt naar eigen zeggen een recordbedrag van Feyenoord, dat de linksback overneemt en tot medio 2026 aan zich bindt.

San José trots op recordtransfer López aan 'massive club' Feyenoord
© Pro Shots

Naar verluidt betaalt Feyenoord iets meer dan een miljoen euro voor López. Daarmee is hij voor San José Earthquakes de duurste uitgaande transfer. 'Marcos is drieënhalf jaar een sleutelspeler geweest', vertelt algemeen directeur Chris Leitch op de clubsite. 'Maar deze transfer hebben we om meerdere redenen gedaan.'

'Marcos' contract liep af en hij wilde graag de stap naar Europa maken', vervolgt Leitch. 'Met deze transfer kan Marcos zijn persoonlijke doel bereiken bij een topclub in Nederland, terwijl wij een aanzienlijke vergoeding overhouden. We bedanken Marcos voor zijn tijd in San José en zijn blij dat hij deze kans krijgt.'

San José plaatste ook een fraaie video waarin López afscheid neemt van de club. De Amerikanen spreken daarbij van Feyenoord als een 'massive club in Europe'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.