Samenvatting: PSG veegt de vloer aan met 'respectloos' Monaco

Reacties

AS Monaco trad woensdagavond aan met een veredeld jeugdelftal in de halve finale van het Franse bekertoernooi tegen Paris Saint-Germain. Het resultaat was een afstraffing: 5-0.

Samenvatting: PSG veegt de vloer aan met 'respectloos' Monaco

Trainer Leonardo Jardim had zijn elftal op tien plekken gewijzigd ten opzichte van het elftal dat zondag in de Ligue 1 met 2-1 van Olympique Lyon won. Monaco stevent in de competitie immers af op de titel en staat in de halve finale van de Champions League. PSG-middenvelder Marco Verratti dacht er het zijne van.

'Ik heb me wel vermaakt, want we hebben de finale bereikt. Maar los van dat zou ik als speler van Monaco geïrriteerd zijn, omdat ik altijd wil winnen. Je krijgt niet elke dag de kans om een halve finale te spelen', zei de Italiaanse middenvelder na afloop tegen Le Figaro.

'Het is goed om te rouleren, maar dit was een beetje te veel van het goede', legde Verratti zijn statement uit. 'Het getuigt van weinig respect richting de Coupe de France. Het is hun keuze, maar ik zou erg boos zijn op mijn club als ik bij Monaco zou spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.