Sadilek op weg naar uitgang PSV: Slovan Liberec en Sparta hebben interesse

Reacties

PSV verwacht de komende dagen ook Michal Sadílek nog kwijt te raken. De 21-jarige middenvelder mag verhuurd worden. Slovan Liberec lijkt de beste papieren te hebben, maar ook Sparta Rotterdam heeft belangstelling.

Sadilek op weg naar uitgang PSV: Slovan Liberec en Sparta hebben interesse
© Pro Shots

Sadílek kon vorig seizoen onder trainer Mark van Bommel veelal als linksback vaak rekenen op een basisplaats, maar na diens ontslag vervulde de Tsjech een bijrol in Eindhoven. Hij mag dan ook tijdelijk vertrekken en een verhuur aan Slovan Liberec uit zijn geboorteland lijkt aanstaande. Met die club kan hij uitkomen in de Europa League, waar in Groep L duels met AA Gent, 1899 Hoffenheim en Rode Ster Belgrado op het programma staan.

Eerder liet PSV ook Bruma op huurbasis vertrekken naar Olympiakos Piraeus, terwijl Timo Baumgartl op het punt staat Fulham tijdelijk te versterken. De kans is aannemelijk dat er de komende dagen, de transfermarkt is in Nederland nog tot dinsdagavond geopend, ook nog spelers naar Eindhoven komen. PSV-trainer Roger Schmidt zou graag nog een aanvaller, centrale verdediger en vleugelverdediger aan zijn selectie willen toevoegen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer M. Sadílek
Meer over M. Sadílek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.