Saarbrücken-trainer zorgt met woede-aanval voor bijzonder einde bekersprookje

Reacties

Het opmerkelijke bekeravontuur van FC Saarbrücken kende dinsdagavond laat een al even opvallend slot. Trainer Lukas Kwasniok reageerde na het 0-3 verlies tegen Bayer Leverkusen in de halve eindstrijd zeer fel op een vraag van een journalist.

Saarbrücken-trainer zorgt met woede-aanval voor bijzonder einde bekersprookje
© Pro Shots

Een reporter van de ARD wilde weten of het defensieve strijdplan van de ultieme underdog wel klopte; na amper twintig minuten keek de club uit de Regionalliga Südwest immers al tegen een 0-2 achterstand aan. 'Na afloop is iedereen slimmer. Voor mij is dat intellectuele diarree, als je op zo'n idee komt.'

Kwasniok wees op de briljante pass van Kerem Demirbay bij de openingstreffer van Moussa Diaby. 'Uiteraard lag er een heel plan, maar hoe die treffer werd voorbereid…. dat was niet te verdedigen, omdat bij ons de handelingssnelheid ontbreekt. Het heeft me wel gestoord dat we niet genoeg op het randje speelden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor FC Saarbrücken kwam er met de bekereliminatie een einde aan een onvergetelijk seizoen. Niet alleen door de promotie naar de 3. Liga (van achter de groene tafel toegekend aan de koploper van de Regionalliga Südwest), maar vooral door het bekersprookje. Op weg naar de halve eindstrijd hadden Kwasniok en de zijnen onder meer 1. FC Köln en Fortuna Düsseldorf uitgeschakeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.