Rutten meldt zich weer op trainingscomplex van Vitesse

Fred Rutten is weer teruggekeerd op het trainingscomplex van Papendal. Dat bevestigt Vitesse tegenover Voetbal International. De trainer zat sinds donderdag ziek thuis en was sindsdien niet aanwezig bij de trainingen en het duel met NEC (2-1 verlies).

Rutten meldt zich weer op trainingscomplex van Vitesse

De terugkeer op het veld volgt op een chaotische week in Arnhem. Rutten meldde zich vrijdag ziek, nadat voor Vitesse de bekerwedstrijd tegen Ajax met 4-0 verloren ging. Na die wedstrijd liet hij zich kritisch uit over de transferperiode, waarbij hij de clubleiding gebrek aan daadkracht op de transfermarkt verweet.

De ochtend na de verloren wedstrijd in Nijmegen was er een onderhoud van Rutten met algemeen directeur Erwin Kasakowski. Maar daarbij is niet alles uitgesproken. Er moet nog een gesprek volgen om de plooien glad te strijken.

Wel laat de Arnhemse club via een woordvoerder weten dat er altijd gezegd is dat men hoopte op een voorspoedig herstel en een snelle terugkeer op het trainingsveld van Rutten.

Vitesse werkt dinsdag met een select groepje een krachttraining af - een aantal spelers ontbreekt vanwege de interlandperiode - en woensdag zal er geen training plaatshebben.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen