Rutten laat opnieuw verstek gaan bij training van Vitesse

Fred Rutten heeft opnieuw verstek laten gaan bij de training van Vitesse. De hoofdtrainer van de Arnhemmers zit naar eigen zeggen ziek thuis en was zondag ook niet in staat om zijn elftal te coachen tijdens de Gelderse derby tegen NEC (2-1 verlies).

Rutten laat opnieuw verstek gaan bij training van Vitesse

Rutten wenste zijn spelers voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Nijmeegse rivaal (2-1 nederlaag) via een sms succes, maar liet verder niets van zich horen. Assistent-trainer Stanley Menzo nam de honneurs als hoofdtrainer waar.

De laatste dagen gaat het gerucht dat de trainer wil vertrekken uit Arnhem. Na de bekerwedstrijd tegen Ajax (4-0 verlies) liet hij zich kritisch uit over de transferperiode. 'Dat er niemand bijkomt, is zeker teleurstellend. Ik voel me niet serieus genomen door de clubleiding', stelde hij.

Overigens was Rutten maandag niet de enige afwezige bij de spelersgroep van de Arnhemmers. Ook de spelers die werden opgeroepen voor vertegenwoordigend voetbal, onder wie Marco van Ginkel en Patrick van Aanholt, trainden niet mee vanwege de aankomende interlandspeelronde.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen