Rugnummer Fernandes komt eindelijk weer overeen met zijn tatoeage

Reacties
Rugnummer Fernandes komt eindelijk weer overeen met zijn tatoeage
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Manchester United heeft een wens van Bruno Fernandes in vervulling laten gaan. De Portugese spelmaker neemt het rugnummer 8 over van de vertrokken Juan Mata.

Het nummer 8 heeft een grote betekenis voor Fernandes. Ook bij Sporting Portugal speelde hij al met 8 op zijn rug, het is een eerbetoon aan zijn vader, die ook met dat rugnummer speelde. Fernandes is bovendien zelf geboren op 8 september 1994. Het nummer betekent zóveel voor de Portugees dat hij het zelfs groot liet tatoeëren op zijn rechter onderarm.

Toen Fernandes naar United kwam, was zijn favoriete rugnummer echter al bezet. Mata droeg het al sinds 2013, Fernandes kreeg daarom 18. Nu de Spanjaard is vertrokken - zijn contract liep af - krijgt Fernandes alsnog zijn zin.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.