Rossi ontloopt operatie en blijft hoop houden op WK

Reacties

Fiorentina en Italië kregen goed nieuws uit de Verenigde Staten, waar specialist Richard Steadman na uitgebreide tests liet weten dat Giuseppe Rossi niet onder het mes hoeft. Sterker nog, over twee maanden kan de aanvaller mogelijk zijn rentree maken.

Rossi ontloopt operatie en blijft hoop houden op WK

Begin januari liep Rossi een knieblessure op tijdens het thuisduel met Liverno (1-0 winst) en direct werd gevreesd voor het ergste, Een kruisbandblessure hield Rossi in 2011 al anderhalf jaar aan de kant, maar de eerste tests sloten die kwetsuur uit. Toch reisde hij af voor een onderzoek van Steadman.

Die gaf aan dat de blessure meevalt. 'Ik ben opgelucht. Nu ga ik zo hard als ik kan werken aan mijn herstel', reageerde Rossi. De revalidatie duurt twee maanden, waarna de aanvaller opnieuw voor controle moet naar Steadman. Dat meldt Fiorentina in een verklaring op zijn website.

Rossi is met veertien treffers topscorer van de Serie A. De in Amerika geboren spits kwam begin 2013 over van Villarreal. Rossi was in 29 interlands voor Italië goed voor zeven goals.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.