Rosales stevent af op vertrek, Promes krijgt aanbieding

Reacties

FC Twente en Roberto Rosales zijn niet langer in gesprek over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de 25-jarige rechtsback loopt na dit seizoen af en de technische staf van FC Twente wil graag met hem verder.

Rosales stevent af op vertrek, Promes krijgt aanbieding

De clubleiding deed Rosales daarop eind vorig jaar een nieuwe meerjarige aanbieding, maar daar heeft de Venezolaan nog niet op gereageerd. 'Zijn zaakwaarnemer heeft tot drie keer toe een afspraak met ons geannuleerd', legt voorzitter Joop Munsterman uit aan Voetbal International. 'Wij stellen ons nu op het standpunt van: Laat maar. De aanbieding is gedaan en we willen best doorpraten, maar wíj bellen niet meer.'

De Enschedese club gaat deze week wél om de tafel met het management van Quincy Promes. De 22-jarige aanvaller kan een verbeterd contract tekenen tot medio 2017. Zijn huidige verbintenis, die loopt tot medio 2015, stamt uit de tijd dat Promes nog in Jong FC Twente speelde.

Inmiddels, na een seizoen op huurbasis bij Go Ahead Eagles te hebben gespeeld, kwam Promes tot tien doelpunten in 22 wedstrijden voor FC Twente en afgelopen woensdag kreeg de aanvaller een uitnodiging voor de voorselectie van het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.