Rooney verwacht geen belletje van United en komt met wijze les Ferguson

Reacties

Wayne Rooney verwacht niet dat Manchester United bij hem gaat aankloppen na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer. De topscorer aller tijden van The Mancunians hekelt de instelling van de United-spelers in het verloren duel met Watford (4-1).

Rooney verwacht geen belletje van United en komt met wijze les Ferguson
© Pro Shots

Na de nederlaag op Vicarage Road werd Solskjaer aan de kant gezet bij United. Michael Carrick neemt op interim-basis de taken van de Noor over. Ondertussen worden Zinédine Zidane, Brendan Rodgers en Mauricio Pochettino genoemd als belangrijkste kandidaten om de nieuwe manager te worden.

Rooney verwacht niet dat United hem gaat benaderen. 'Ik spreek regelmatig met mensen bij Manchester United en als ze geïnteresseerd waren, dan hadden ze me al gebeld', zei de huidige manager van Derby County zondag na de overwinning van zijn ploeg op Bournemouth tegen Engelse media.

Les van Ferguson
De voormalig Engels international vond dat de spelers van United Solskjaer in de steek lieten op bezoek bij Watford. 'Of de spelers zaterdag meer hadden kunnen brengen? 100 procent. Ik was zo teleurgesteld toen ik naar die wedstrijd bij Watford keek. Er is geen excuus voor dit soort optredens.'

'Ik heb spelers met hun armen zien zwaaien, de bal zien weggeven, andere mensen de schuld zien geven. Dat is onacceptabel. Ik zou heel boos zijn als mijn spelers dat zouden doen. Manchester United is een van de grootste clubs en die spelers bevinden zich in een bevoorrechte positie om voor hen te spelen. Met de spelers die ze hebben, moeten ze meer laten zien.'

'Ik zeg niet dat ze de Premier League of de Champions League moeten winnen, ze moeten gewoon meer brengen en de fans laten zien dat ze voor de club werken en spelen. Resultaten kunnen verschillen, maar je moet op zijn minst bereid zijn om er moeite voor te doen. Ik herinner me dat Sir Alex Ferguson tegen me zei: 'het moeilijkste in het leven is om elke dag hard te werken.' Wat je ook doet, het is zo waar', aldus Rooney, die in 2017 bij United vertrok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.