Ronaldo wacht pikant debuut en confrontatie met wereldkampioen Messi

Reacties

Cristiano Ronaldo voltooide vrijdag zijn lucratieve transfer naar Al-Nassr. In Saoedi-Arabië zal de Portugees zijn carrière meer en meer in de anonimiteit vervolgen. Al wacht hem mogelijk direct een confrontatie met eeuwige rivaal Lionel Messi.

Ronaldo wacht pikant debuut en confrontatie met wereldkampioen Messi
© Pro Shots

Honderden miljoenen houdt Ronaldo aan zijn overgang over. Het vertrek uit Europa is een keuze voor de oliedollars en werd door diverse analytici bestempeld als verdrietig. Dat terwijl de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or aanvankelijk nog vertelde te willen blijven presteren op het hoogste niveau. Toch biedt een vriendschappelijke wedstrijd ruimte voor een glorieus debuut.

Op 19 januari zal Paris Saint-Germain namelijk naar Saoedi-Arabië komen. De Parijzenaren spelen een oefenwedstrijd tegen een gecombineerd elftal van Al-Nassr en Al-Hilal. Mogelijk kan Ronaldo die dag zijn debuut maken voor zijn nieuwe werkgever.

Mocht Ronaldo tegen PSG in actie komen, dan betekent dat ook een confrontatie met eeuwige rivaal Lionel Messi. De Argentijn, sinds deze maand wereldkampioen, speelt namelijk voor de Parijzenaren en zal op bezoek gaan in het nieuwe thuisland van de Portugees.

'Cristiano Ronaldo is de grootste verliezer van 2022'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.