Ronaldo publiceert statement na verbanning uit selectie van Ten Hag

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft in een statement gereageerd op zijn verbanning uit de selectie van Manchester United. De 37-jarige aanvaller houdt de deur open voor een terugkeer in het elftal van Erik ten Hag: hij wil 'hard werken' en 'overal klaar voor zijn'.

Ronaldo publiceert statement na verbanning uit selectie van Ten Hag
© Pro Shots

'Zoals ik altijd heb gedaan in mijn carrière, probeer ik respect te tonen richting mijn collega's, vijanden en trainers. Daar is niets aan veranderd', opent Ronaldo zijn bericht op sociale media. 'Ik ben nog steeds de persoon die ik al twintig jaar ben in de top van het voetbal. Respect is voor mij altijd van groot belang geweest bij het nemen van beslissingen.'

Ronaldo erkent tussen neus en lippen door dat hij verkeerd zat door Old Trafford voortijdig te verlaten tijdens het duel met Tottenham Hotspur van woensdagavond. 'Ik ben als heel jonge speler begonnen. De oudere, meer ervaren spelers waren voor mij altijd belangrijke voorbeelden. Om die reden probeerde ik later een voorbeeld te zijn voor de jongere spelers bij de clubs waarvoor ik heb gespeeld. Helaas is dat niet altijd mogelijk en soms neemt the heat of the moment de overhand.'

'Ik voel op dit moment dat ik hard moet blijven werken op Carrington, mijn teamgenoten moet steunen en klaar moet zijn voor alles wat komt, in iedere mogelijke wedstrijd. Het is geen optie om te bezwijken onder de druk. Dat is nooit een optie geweest. Dit is Manchester United, and united we must stand. We zijn spoedig weer samen', concludeert de Portugees.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.