Ronaldo baart opzien en loopt voortijdig weg op feestavond

Reacties

Cristiano Ronaldo baarde woensdagavond opzien in de slotfase van de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur. Terwijl het thuispubliek de naderende zege alvast vierde, verliet hij de reservebank in de negentigste minuut al en stapte hij de spelerstunnel in.

Ronaldo baart opzien en loopt voortijdig weg op feestavond
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Het is onduidelijk waarom Ronaldo ervoor koos om vroeg weg te gaan. De aanvaller werd door Erik ten Hag op de bank gehouden tegen Tottenham, nadat hij zondag nog een basisplaats had tegen Newcastle United.

Analist Cedric van der Gun van Viaplay kon geen begrip opbrengen voor de reactie. 'Ik weet niet waarom hij wegloopt. Ik hoopte dat hij gewoon naar de wc moest en zou terugkomen, maar dat gebeurde niet. Als hij wegliep uit teleurstelling omdat hij niet mocht invallen, zou dat heel slecht zijn. Dat doe je niet naar je club toe.' Sander Westerveld vulde aan: 'Hij mocht er niet in komen en dat was ook niet nodig. Je moet blij zijn voor je team, maar dat lukt hem niet.' 

Patrice Evra, voormalig ploeggenoot van Ronaldo, nam het bij Amazon Prime op voor Ronaldo. 'Iedereen is anders. Ik wil het hebben over de prestatie van United. Dat zeg ik niet om Cristiano te beschermen. We weten niet of hij Ten Hag liet weten dat hij weg zou gaan en we proberen een verhaal te creëren omdat hij wegliep. Misschien liet hij wel aan Ten Hag weten dat hij naar binnen ging om behandeld te worden. Ik wil het hebben over de prestatie van United. We moeten ophouden met iedere dag over Cristiano te praten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poll (gesloten) Verdient Ronaldo meer speeltijd bij Manchester United?
  • 15% Ja (798 stemmen)
  • 85% Nee (4.633 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.