Ronaldo meldt zich in Manchester voor gesprek met Ten Hag

Reacties

Cristiano Ronaldo is terug in Engeland. De 37-jarige Portugees heeft zich gemeld bij het trainingscomplex van Manchester United voor een gesprek met Erik ten Hag.

Ronaldo meldt zich in Manchester voor gesprek met Ten Hag
© Pro Shots

Na een onrustige zomer vol transfergeruchten over zijn toekomst werd Ronaldo eigenlijk op maandag 4 juli al terug verwacht. In Manchester zou de Portugees een persoonlijk gesprek met Ten Hag voeren over zijn rol in het elftal. Ronaldo bleef echter weg, volgens de officiële berichtgeving van United vanwege familie-omstandigheden.

Ronaldo liet vervolgens ook de trip van United naar Thailand en Australië aan zich voorbijgaan. Nu de selectie weer terug in Manchester is, meldt de Portugees zich op Carrington. Daar zal, ruim drie weken later dan gepland, een gesprek met de nieuwe manager plaatsvinden. Volgens Engelse media is ook Sir Alex Ferguson aanwezig.

Overigens meldden ook Christian Eriksen en Lisandro Martínez zich voor het eerst op Carrington. De twee nieuwe aanwinsten reisden samen af naar het trainingscomplex, waar ze voor het eerst zullen meetrainen met de selectie van Ten Hag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.