Ronaldo kijkt uit naar emotioneel weerzien op Old Trafford

Reacties

Voor Cristiano Ronaldo staat dinsdagavond een bijzonder duel op het menu. Dan keert de Portugese vedette in het shirt van Juventus terug in het stadion waar hij groot werd.

Ronaldo kijkt uit naar emotioneel weerzien op Old Trafford

Tussen 2003 en 2009 kwam de inmiddels 33-jarige Portugese superster uit voor Manchester United. 'Terugkeren op Old Trafford is altijd emotioneel voor mij', stelde Ronaldo toen hij maandagmiddag naast coach Massimiliano Allegri aanschoof voor de traditionele persconferentie. 'Ik heb veel goede herinneringen aan mooie overwinningen, maar ook aan de liefde die ik hier kreeg. Vooral van Sir Alex Ferguson, hij heeft me in het verleden heel veel geholpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uiteraard werd Ronaldo gevraagd naar zijn eerste maanden in Italiaanse dienst. 'Ik ga mijn tijd bij United en Real niet vergelijken met die bij Juventus. Ik ben een gelukkig man op en buiten het veld', aldus Ronaldo, die vragen over de verkrachtingszaak waarin hij verwikkeld is afpoeierde. 'Mijn advocaten geloven dat het goed komt. De waarheid komt altijd naar buiten.'

In het vorige Champions League-duel van United moest Ronaldo nog geschorst toekijken na zijn veelbesproken rode kaart tegen Valencia. De Portugees moet zijn eerste goal in de Champions League dit seizoen dus nog maken. In de andere competities is hij na een moeizame start inmiddels wel weer op schot, in tien officiële duels was hij goed voor vijf goals en vijf assists.

Allegri besteedde tijdens de persconferentie vooral tijd aan het uitdelen van complimenten aan United. De coach van De Oude Dame verwacht een zwaar duel. 'Maar als we winnen, dan kunnen we zeker beginnen met aan de volgende ronde denken', zo stelde hij.

UEFA Champions League

Stand Groep H UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
6
4
0
2
9-4
+5
12
2
Manchester United
6
3
1
2
7-4
+3
10
3
Valencia
6
2
2
2
6-6
0
8
4
BSC Young Boys
6
1
1
4
4-12
-8
4
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

United-coach José Mourinho kreeg tijdens zijn persconferentie ook vragen over Cristiano Ronaldo:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.