Ronaldo houdt gemoederen flink bezig: waar gaan zijn auto's naartoe?

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft de geruchten over een mogelijk vertrek bij Juventus hoogstpersoonlijk aangewakkerd. De Portugese superster van Juventus liet namelijk verschillende auto's uit zijn imposante wagenpark inladen. 

Ronaldo houdt gemoederen flink bezig: waar gaan zijn auto's naartoe?
© Pro Shots

Betekent het inladen van zijn wagens dat de superster van Juventus zich aan het voorbereiden is op een transfer? Die vraag houdt men in Italië flink bezig. Ronaldo's moeder Dolores gaf immers al aan dat zij zal proberen om haar zoon ervan te overtuigen om naar Sporting Portugal terug te keren. Ronaldo toonde zijn liefde voor Sporting na het kampioenschap van zijn oude club en waar het nog onduidelijk is of Juventus volgend seizoen in de Champions League speelt, gaat Sporting in elk geval het miljardenbal in. Italiaanse media suggereerden daarnaast dat Juve af zou willen van de duurbetaalde vedette als de club de Europa League in moet.

Zaakwaarnemer Jorge Mendes gaf juist weer aan dat een terugkeer naar Sporting voor aankomende zomer geen optie is. Maar waar gaan Ronaldo's auto's dan heen? Italiaanse media doken bovenop dat vraagstuk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sky Sport Italia meldt dat Ronaldo nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. De 36-jarige aanvaller wil zich eerst focussen op het behalen van Champions League-voetbal met De Oude Dame. Bovendien zou een bron die dicht bij Ronaldo staat hebben laten weten dat de Portugees altijd zijn auto's verplaatst vlak voor de zomervakantie. Iets wat La Gazzetta dello Sport bevestigt. De roze sportkrant meldt dat de Portugees zijn auto's laat transporteren naar verschillende vakantieadressen. Iets wat hij vorig jaar niet kon doen vanwege het coronavirus.

Ook Corriere Torino geeft meer duiding: het lokale medium stelt dat verschillende wagens van Ronaldo jaarlijks gekeurd worden in Duitsland. Zelfs de buren van Ronaldo worden aan de tand gevoeld over de kwestie. 'Het is onwaarschijnlijk dat ze de auto's verplaatsen binnen Turijn. We zagen hoe Ronaldo de operatie leidde. Dit is de laatste week van het seizoen en hij laat zijn auto's verplaatsen', zo wordt buurman Luciano Saroglia geciteerd door Radio Punto Nuovo. 'Hij is een gemiddelde buurman. Hij doet niet aan gekke feestjes.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.