Ronaldo heeft het moeilijk bij Juventus: 'We moeten hem helpen'

Reacties

Cristiano Ronaldo wacht na drie wedstrijden nog steeds op zijn eerste doelpunt in de Serie A. Zijn trainer en ploeggenoten hebben desondanks het volste vertrouwen in de Portugese superster.

Ronaldo heeft het moeilijk bij Juventus: 'We moeten hem helpen'

De frustratie was zaterdagavond regelmatig zichtbaar bij Ronaldo. Juventus won weliswaar met 2-1 van Parma, maar de van Real Madrid overgekomen Portugees scoorde wederom niet. Blaise Matuidi, die de winnende voor zijn rekening nam, snapt dat zijn ploeggenoot baalt.

'Hij is een geweldige speler en zal uiteindelijk echt wel gaan scoren, maar ook nu is hij al zeer belangrijk voor het team. Hij was vandaag wat ongelukkig, maar we moeten hem blijven helpen en hij heeft nog heel veel tijd om te gaan scoren. Hij was inderdaad een beetje geïrriteerd omdat hij niet scoorde, maar die goals komen wel.'

Juventus-trainer Massimiliano Allegri merkt dat Ronaldo zich moet aanpassen aan de Serie A. 'Voor een spits is het anders voetballen in de Serie A, maar ik vond dat hij een goede wedstrijd speelde. Ik ben blij met wat hij laat zien en de interlandperiode zal ervoor zorgen dat iedereen nog wat scherper wordt.'

Diverse Italiaanse media maken nog melding van een opvallende gebeurtenis na de wedstrijd. Ronaldo verliet de kleedkamer onder begeleiding van meerdere bodyguards, die duidelijk maakten dat de fotografen geen foto's mochten maken van de doelpuntenmachine. Ronaldo had volgens die fotografen een blauw oog, vermoedelijk opgelopen tijdens de wedstrijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.