Ronaldo heeft boodschap voor teamgenoten na verlossende avond

Reacties

Cristiano Ronaldo had donderdag een antwoord op zijn tijdelijke verbanning. De veelbesproken aanvaller kan een sleutelrol spelen voor het Manchester United van Erik ten Hag.

Ronaldo heeft boodschap voor teamgenoten na verlossende avond
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

Ronaldo zette donderdag zijn rentree na zijn disciplinaire schorsing met een treffer luister bij. De Portugees toonde zich na afloop van het duel met Sheriff Tiraspol een teamspeler. 'Fantastische teamprestatie en een goede zege. We staan er samen voor. Let's go United!', luidde zijn boodschap op Instagram aan zijn teamgenoten.

De ervaren aanvaller prees het team, maar het was ook een persoonlijke overwinning. 'Cristiano Ronaldo shot the sheriff', schreef The Sun na de avond, waarop de Portugees in de 81ste minuut op een frustrerende avond toch zijn persoonlijke hoogtepunt kon vieren. 'Nu is hij terug als plaatsvervanger.'

Want Ronaldo weet dat hij komend weekend naar alle waarschijnlijkheid weer op de bank zal plaatsnemen. Dat laat onverlet dat hij met zijn verlossende treffer zich weer liet zien na zijn tijd op het strafbankje. 'Hij is en is altijd een winnaar geweest. Ondanks zijn prikkelbare momenten kan hij nog steeds een sleutelrol spelen voor Ten Hag in wat waarschijnlijk het laatste seizoen van de ervaren aanvaller bij United zal zijn', is de conclusie van Sky Sports.

'Er waren zeker tekenen van roestigheid bij de 37-jarige en op een andere avond had hij een hattrick op zijn naam gezet gegeven de vele kansen die hij kreeg. Maar zijn betrokkenheid bij het United-spel was veelbelovend', schreef de Manchester Evening News. 'Toen hij uiteindelijk het net had gevonden, maakten de fans op Old Trafford hun liefde voor een van hun grootste spelers aller tijden duidelijk. Het is nu aan hem om de fans en Ten Hag terug te betalen.'

De Nederlandse manager heeft daar alle vertrouwen in. 'Hij had een goal nodig om over het dode punt heen te komen. Nu heeft hij dat bereikt en gaan er nog meer goals volgen, dat weet ik zeker', zei Ten Hag na de verlossende avond voor Ronaldo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.