Ronaldo schudt grote frustratie in slotfase van zich af bij rentree

Reacties

Manchester United heeft zich officieel verzekerd van overwintering in de Europa League. De ploeg van Erik ten Hag kende geen moeite met Sheriff Tiraspol en won mede dankzij een treffer van de veelbesproken Cristiano Ronaldo met 3-0. Op de slotdag strijdt Manchester United met Real Sociedad om de groepswinst.

Ronaldo schudt grote frustratie in slotfase van zich af bij rentree
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

Het openingsdoelpunt van Manchester United viel op slag van rust. Diogo Dalot sprong het hoogst na een hoekschop van Christian Eriksen en kopte raak bij de eerste paal. De voorsprong was verdiend, want de ploeg van Ten Hag kreeg eerder in de wedstrijd al genoeg kansen om de score te openen. Een afstandsschot van Bruno Fernandes zeilde naast, Cristiano Ronaldo stuitte van dichtbij op keeper Maksym Koval, Eriksen had geen fortuin en een opgestoomde Tyrell Malacia trof ook de doelman op zijn pad.

© Pro Shots

Twintig minuten na de pauze besliste Marcus Rashford de wedstrijd met een rake kopbal na voorbereidend werk van Luke Shaw. Vlak voor het doelpunt was Shaw in de ploeg gekomen voor Dalot en daardoor schoof Malacia op van de linker- naar de rechterkant. Negen minuten voor tijd kwam ook Ronaldo tot scoren. Nadat zijn kopbal werd gekeerd door Koval, was het in de rebound raak voor de Portugees.

De opluchting was af te lezen van het gezicht van Ronaldo. Hij was immers al de gehele wedstrijd op zoek naar een doelpunt. Meerdere kansen waren niet aan hem besteed en na een uur werd een treffer van Ronaldo afgekeurd wegens buitenspel, waarna hij de bal uit frustratie wegschoot. Door zijn geldige doelpunt beleefde hij toch een geslaagde terugkeer op het veld na zijn tijdelijke verbanning uit de selectie van The Red Devils.

Antony baarde opzien met een opvallende truc in de eerste helft en werd in de pauze gewisseld:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.