Ronaldinho aan de Vetkampstraat: Go Ahead maakt Goal van het Jaar

Reacties

Antoine Rabillard heeft vrijdagavond een serieuze gooi gedaan naar de titel Doelpunt van het Jaar. De Fransman opende de score in de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Eindhoven op fenomenale wijze.

Ronaldinho aan de Vetkampstraat: Go Ahead maakt Goal van het Jaar
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
3 - 1
FC Eindhoven
FC Eindhoven

In de 25ste minuut van de wedstrijd in de Adelaarshorst gaf Jenthe Mertens de bal voor op Rabillard. De aanvaller werd op de huid gezeten door een Eindhovense verdediger en werd gedwongen de bal met zijn rug naar het doel te controleren. Dat was echter geen probleem voor Rabillard.

Hij nam de bal aan op de borst en werkte hem met een schitterende omhaal binnen: 1-0. Doelman Ruud Swinkels kon slechts toekijken hoe Rabillard de thuisploeg op voorsprong zette (zie video onder).

Met zijn Ronaldinho-imitatie - de Braziliaan scoorde in 2006 namens Barcelona tegen Villarreal op vergelijkbare wijze - bezorgde Rabillard zijn ploeg een welkome opsteker. De Deventenaren hadden vrijdag iets recht te zetten na de beschamende 5-1 nederlaag bij Jong Ajax van afgelopen maandag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.