'Romero en Lo Celso krijgen boete van furieus Tottenham'

Reacties

Tottenham Hotspur zou bepaald niet blij zijn met het feit dat Giovani Lo Celso en Cristian Romero zijn afgereisd naar de nationale ploeg van Argentinië. Ook Davinson Sánchez vloog volgens Engelse media zonder toestemming van de Londense club naar Zuid-Amerika.

'Romero en Lo Celso krijgen boete van furieus Tottenham'
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
afg.
Argentinië
Argentinië

Er was de afgelopen dagen al veel te doen om Lo Celso en Romero, die net als Emiliano Martínez en Emiliano Buendía van Aston Villa aansloten bij de Argentijnse ploeg. Volgens de Braziliaanse autoriteiten mocht het viertal echter niet het land in vanwege de huidige coronaregels in Brazilië. Vertegenwoordigers van die autoriteiten kwamen tijdens de wedstrijd het veld op om de vier spelers van het veld te halen, waarna de wedstrijd werd gestaakt.

Nu blijkt dat Tottenham helemaal geen toestemming had gegeven aan Lo Celso, Romero en Colombiaan Sánchez om naar hun nationale ploeg te reizen. De meeste Premier League-clubs gaven geen groen licht aan hun Zuid-Amerikaanse internationals om te vertrekken, aangezien Zuid-Amerika op de rode lijst van de Britse overheid staat. Spelers zouden daardoor bij terugkomst in quarantaine moeten.

Waar Villa met Martínez en Buendía besproken had dat ze na de wedstrijd tegen Brazilië direct zouden terugkeren, was er geen akkoord tussen Tottenham en Lo Celso en Romero. Volgens Engelse media zoals The Guardian kunnen zij een boete verwachten, net als Sánchez die in de nacht van zondag op maandag nog gelijkspeelde tegen Paraguay (1-1). Het drietal mist zeer waarschijnlijk de uitwedstrijd van Spurs tegen Crystal Palace van zaterdag.

Onwerkelijke beelden: Brazilië - Argentinië gestaakt na coronarel
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.