Roma-trainer ziet nog een wereld te winnen voor opgeleefde Karsdorp

Reacties

Rick Karsdorp is hard op weg zijn criticasters de mond te snoeren. Volgens zijn trainer Paulo Fonseca bij AS Roma is de gewezen Feyenoorder tot nog veel meer in staat.

Roma-trainer ziet nog een wereld te winnen voor opgeleefde Karsdorp
© Pro Shots

Karsdorp (25) heeft zich de laatste weken laten zien als meer dan goed bruikbare rechtsback bij Giallorossi. Na zijn bijdrage aan de enige goal tegen Sampdoria staat hij dit seizoen inmiddels op vier assists. Hij is hard op weg zijn plek in de floplijstjes in te leveren.

Want het einde van de wederopstanding is nog niet in zicht, zo zien ze in Rome. 'Hij kan nog heel veel leren', zei trainer Fonseca in de aanloop naar het midweekse duel met Crotone. 'Hij heeft al veel geleerd in verdedigend en aanvallend opzicht. Hij kan zich nog op enkele aspecten verbeteren.'

Karsdorp lost dit seizoen de verwachtingen in die hem na zijn transfer van Feyenoord naar AS Roma in 2017 vergezelden. Mede door het nodige blessureleed moest hij in de Italiaanse hoofdstad meer toekijken dan hij kon spelen. De rechtsback speelde op zoek naar speeltijd afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.