'Roma en Zaniolo op ramkoers: Mourinho eist snelle oplossing'

Reacties

AS Roma heeft schoon genoeg van de houding van Nicolò Zaniolo. De Italiaan schermt herhaaldelijk met interesse van verschillende topclubs en haalt daarmee het bloed onder de nagels van José Mourinho vandaan.

'Roma en Zaniolo op ramkoers: Mourinho eist snelle oplossing'
© Pro Shots

Zowel Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport weet dat Roma bereid is om te praten over een vertrek van Zaniolo, die afgelopen seizoen nog de Conference League-finale tegen Feyenoord in Romeins voordeel besliste. 'Het is goed om te horen dat grote clubs aan je denken. Dat houdt in dat ik goed bezig ben', liet de negenvoudig Italiaans international onlangs nog optekenen. 'Die interesse geeft mij nog meer motivatie om te laten waarom ik met die clubs in verband gebracht word.'

Onder meer landskampioen AC Milan en Juventus zouden op de loer liggen. Beide clubs lijken een serieuze kans te maken, want Mourinho wil nog voor aanvang van het nieuwe seizoen weten waar hij aan toe is. Enerzijds verwijt Roma de entourage van de speler verzonnen transfergeruchten de wereld in te helpen, anderzijds baalt Zaniolo van het feit dat de hoofdstedelingen hem nog geen contractverlenging hebben voorgeschoteld.

Flinke transfersom
Zaniolo rekende dit seizoen af met een lange periode van blessureleed en groeide uit tot een van de sterren van de ploeg van Mourinho. De 22-jarige aanvaller heeft in het Stadio Olimpico nog een contract tot medio 2024 en zou naar verluidt 65 miljoen euro moeten opleveren. Omdat geen enkele club aan die torenhoge vraagprijs wenst te voldoen, staat Roma ook open voor een verhuur met verplichte optie tot koop.

Spelersprofiel

N. Zaniolo


Geboortedatum:
2 juli 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Massa
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Aston Villa
Nationaal team:
Italië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.