Roemeense reddingsboei voor Balotelli na regelrecht rampseizoen

Reacties

Mario Balotelli degradeerde na een rampseizoen (voor hemzelf én voor de club) met Brescia uit de Serie A, maar mogelijk speelt de spits in het nieuwe voetbaljaar wel in de Champions League.

Roemeense reddingsboei voor Balotelli na regelrecht rampseizoen
© Pro Shots

Verschillende gerenommeerde Italiaanse media melden dat Balotelli (29) serieus in beeld is bij CFR Cluj. Die ploeg werd maandag voor het derde jaar op rij kampioen van Roemenië en wil nu, met plaatsing voor de kwalificatieronden van de Champions League, doorpakken. De gesprekken met Balotelli zouden zich al in een vergevorderd stadium bevinden.

Een vertrek naar Roemenië zou een verrassende reddingsboei betekenen voor Balotelli, die een jaar geleden bij Brescia tekende in de hoop het voetbalgeluk te hervinden. Dat is niet gelukt: de 36-voudig Italiaans international scoorde in negentien competitiewedstrijden maar vijf keer. Zoals wel vaker het geval bij Balotelli ging het ook dit jaar weer meer over randzaken dan over voetbal.

Brescia-voorzitter Massimo Cellino gaf aan dat hij spijt had van het aantrekken van Balotelli, waarna er door beide partijen ouderwets met modder werd gegooid in de media. Brescia beweerde dat Balotelli niet kwam opdagen voor de trainingen en veel te zwaar was; Balotelli claimde, via zaakwaarnemer Mino Raiola, dat hij de enige speler bij Brescia was die niet werd getest op het coronavirus. De club kondigde na deze aantijging juridische stappen aan.

Of Balotelli en Brescia daadwerkelijk voor elkaar komen te staan in de rechtszaal, dat is afwachten. De samenwerking tussen de twee kemphanen is in ieder geval voorbij en met een transfervrije status is Balotelli nu op zoek naar iets nieuws. Bij Cluj wordt hij dus met open armen opgewacht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.