Robben gekscherend: 'Misschien mag ik nog een keertje'

Arjen Robben heeft als aanvoerder Bayern München niet voor een nederlaag kunnen behoeden. Volgens de aanvaller kwam de Beierse ploeg nog goed weg tegen 1899 Hoffenheim (1-0).

Door de afwezigheid van Manuel Neuer en Philipp Lahm stapte Bayern dinsdag met Robben als aanvoerder het veld op. Voor de Oranje-international was dat de eerste keer in zijn zeven jaar in Beieren. Maar een vreugdevolle uitkomst bleef achterwege voor de gelegenheidsaanvoerder.

'Misschien moet ik Philipp maar vragen of ik het nog een keertje mag zijn', lachte Robben na de 1-0 nederlaag bij 1899 Hoffenheim. 'Maar serieus, het is oké. Het draait om onze wedstrijd en die was zeker in de eerste helft niet goed.'

Volgens Robben liep Bayern voor rust achter de feiten aan. 'Dit mag ons natuurlijk niet gebeuren. We stonden vooral in de eerste helft niet goed en kwamen steeds een stapje te laat. We hadden nog het geluk dat we bij rust maar met 1-0 achter stonden. In de tweede helft ging het beter. We kregen ook kansen, maar de bal wilde er niet in.'