Robbemond volgt voorbeeld Hofland bij Willem II

Reacties

Reinier Robbemond en Willem II zijn een nieuw contract overeengekomen. De assistent blijft in het kielzog van Kevin Hofland tot medio 2024 verbonden aan De Tricolores.

Robbemond volgt voorbeeld Hofland bij Willem II
© Pro Shots

Robbemond keerde in april terug bij Willem II om samen met Hofland de club te behoeden voor degradatie. Ondanks het uitblijven van het gewenste succes, werd de samenwerking als zeer positief ervaren. Voor technisch directeur Teun Jacobs was dat aanleiding na Hofland ook Robbemond langer aan Willem II te binden.

'In de laatste periode van het seizoen heeft Reinier wederom bewezen een meerwaarde voor de club en de technische staf te zijn. Om die redenen wilden we naast Kevin ook Reinier graag voor langere tijd aan de club verbinden. We vinden dat hij tactisch zeer sterk is en samen met Kevin (Hofland, red.) een goed trainersduo vormt dat in staat is met Willem II voor promotie naar de Eredivisie te strijden', aldus Jacobs.

Robbemond heeft voor Willem II zijn ambities hoofdtrainer te zijn geparkeerd. 'Na mijn eerste, langere periode bij de club heb ik de afgelopen periode voor de tweede keer ervaren waarom ik graag onderdeel ben van Willem II. Ik kan hier qua omstandigheden prettig werken, dat heb ik onlangs met Kevin en de andere stafleden weer ervaren. Ik wil de club erg graag helpen om terug te keren naar de Eredivisie. Dat is een mooi, uitdagend doel waar we met zijn allen vol voor moeten gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.