RKC Waalwijk pakt door en presenteert ook Elbers

Reacties

Na Dylan Vente komt ook Stanley Elbers op huurbasis naar RKC Waalwijk. De 27-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van PEC Zwolle.

RKC Waalwijk pakt door en presenteert ook Elbers

Met Elbers haalt RKC Waalwijk een ervaren Eredivisie-speler naar het Mandemakers Stadion. In dienst van ADO Den Haag, Excelsior en PEC Zwolle kwam de vleugelaanvaller tot 118 Eredivisie-wedstrijden. Uitzicht op meer wedstrijden op het hoogste niveau was in Zwolle flink vertroebeld en hij mocht dan ook vertrekken, zoals zondagavond al gemeld. 

Elbers sluit per direct aan en is daarmee de tweede aanvallende versterking in een week tijd. Vorige week haalde de ploeg van coach Fred Grim Vente al op huurbasis van Feyenoord. 'We zijn blij dat we in de persoon van Stanley snelheid en creativiteit aan de selectie toevoegen. Waar we vorige week met Dylan een extra keuze op de spitspositie haalden, geldt dat met Stanley nu voor de vleugels. Met Stanley halen we een ervaren speler in huis, die past bij het type voetbal wat wij graag willen spelen', vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van de Waalwijkers.

RKC wacht nog op de eerste zege van het seizoen nadat de eerste vier wedstrijden in het nieuwe Eredivisie-seizoen geen winst opleverden. Met één punt staan Grim en consorten onderaan. 

Eredivisie

Stand Eredivisie 2019/2020

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
16
Fortuna Sittard
26
6
8
12
29-52
-23
26
17
ADO Den Haag
26
4
7
15
25-54
-29
19
18
RKC Waalwijk
26
4
3
19
27-60
-33
15
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.