RKC presenteert kleurrijk carnavalstenue voor thuisduel met NEC

Reacties

RKC Waalwijk heeft maandag het inmiddels traditionele carnavalstenue voor dit jaar bekendgemaakt. De Waalwijkers zullen de kleurrijke outfit eenmalig dragen bij een thuisduel met NEC op vrijdag 9 februari.

RKC presenteert kleurrijk carnavalstenue voor thuisduel met NEC
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het is inmiddels een traditie geworden dat RKC ter gelegenheid van carnaval in een nieuw tenue wordt gestoken. De huidige nummer zestien in de Eredivisie laat via de clubsite weten dat de carnavalsoutfit ook een eerbetoon is aan de inzet van de lokale carnavalsverenigingen.

RKC zal het tenue eenmalig dragen in het thuisduel met NEC. Twee dagen later is de carnavalsoptocht in Waalwijk. Het RKC-logo is speciaal voor deze gelegenheid in carnavalsstijl herontworpen en terug te zien op zowel het shirt als de broek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.