RKC praat met Van Mosselveld over aflopend contract

Frank van Mosselveld heeft afgelopen week een oriënterend gesprek gevoerd met de clubleiding van RKC Waalwijk over zijn toekomst. Het contract van de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af. Van beide kanten bestaat de intentie langer met elkaar door te gaan.

RKC praat met Van Mosselveld over aflopend contract

Inhoudelijk praten over verbintenissen doet de Brabantse club voorlopig echter niet met spelers. De ploeg van trainer Erwin Koeman is fors gekelderd op de ranglijst en moet na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen VVV-Venlo (1-0) serieus rekening gaan houden met de play-offs om lijfsbehoud.

Komende zondag neemt RKC het in eigen huis op tegen directe concurrent AZ. De kersverse bekerfinalist staat een plaats hoger met twee punten voorsprong op de Waalwijkers. Het gesprek met Van Mosselveld wordt pas hervat wanneer er meer duidelijk is of de club volgend seizoen wel of niet in de Eredivisie actief is.

Behalve het contract van de linksbenige centrale verdediger, lopen ook de verbintenissen van Guy Ramos, Sigourney Bandjar, Henrico Drost en aanvoerder Ard van Peppen komende zomer af.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen