Rigo vertrekt na vijftien jaar bij PSV

Reacties

Dante Rigo is na vijftien jaar vertrokken bij PSV. De 23-jarige middenvelder vervolgt zijn carrière bij de Belgische hekkensluiter Beerschot.

Rigo vertrekt na vijftien jaar bij PSV

Rigo tekent een contract tot de zomer, met een optie voor nog een seizoen. Maandag werd al duidelijk dat hij aan zou sluiten bij het trainingskamp van Beerschot, dat in de Jupiler Pro League tien punten achterstaat op nummer zeventien RFC Seraing.

De transfer betekent het einde van Rigo's periode in Eindhoven, waar hij over een aflopend contract beschikte. De Belg kwam als jonge speler in 2007 over van Lierse SK en stond te boek als een grote belofte, maar verder dan negen officiële wedstrijden in het eerste elftal van PSV kwam hij uiteindelijk niet.

Rigo speelde de afgelopen jaren op huurbasis voor ADO Den Haag en Sparta Rotterdam, waar hij onlangs weer meetrainde. Eerder dit seizoen werkte hij zijn trainingen af bij Jong PSV, waarvoor hij wegens zijn leeftijd geen wedstrijden meer kon spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Beerschot
Meer over Beerschot
Meer D. Rigo
Meer over D. Rigo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.