Overbodige PSV'er Rigo met Belgische hekkensluiter op trainingskamp

Reacties

Dante Rigo trainde in de afgelopen periode mee bij Sparta Rotterdam, maar het lijkt niet tot een hernieuwde samenwerking tussen de PSV-middenvelder en de Spangenaren te gaan komen. Rigo is met het Belgische Beerschot meegegaan op trainingskamp naar Spanje.

Overbodige PSV'er Rigo met Belgische hekkensluiter op trainingskamp
© Pro Shots

De 23-jarige Rigo heeft een aflopend contract bij PSV, waar een doorbraak in het eerste elftal er nooit in heeft gezeten. De middenvelder werd al verhuurd aan ADO Den Haag en Sparta en bij laatstgenoemde club trainde hij afgelopen maand weer even mee. Inmiddels heeft Rigo zijn spullen weer gepakt en gaat hij met Beerschot mee naar Spanje.

Het is niet duidelijk of Beerschot Rigo direct heeft overgenomen van PSV of dat de middenvelder als proefspeler is meegenomen naar het trainingskamp. Beerschot staat momenteel onderaan in de Belgische Jupiler PRO League en heeft een klein wonder nodig om degradatie te ontlopen. De achterstand op nummer zeventien RFC Seraing bedraagt al tien punten.

Rigo heeft er in Eindhoven een verloren halfjaar op zitten. De middenvelder trainde mee bij Jong PSV, maar mocht vanwege zijn te hoge leeftijd geen wedstrijden spelen in de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.