Rienstra staat zondag voor bijzonder debuut bij Cambuur

Reacties

SC Cambuur heeft zich versterkt met Ben Rienstra. De middenvelder tekent een contract voor de rest van het seizoen. Rienstra is direct speelgerechtigd en kan dus zondag debuteren tegen zijn oude ploeg Fortuna Sittard.

Rienstra staat zondag voor bijzonder debuut bij Cambuur
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
1 - 2
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Sinds maandag trainde Rienstra al mee met Cambuur. 'Het is een bewuste keuze om meer ervaring en leiderschap toe te voegen aan onze selectie', zegt technisch manager Foeke Booy op de clubwebsite. 'Daarnaast heeft Ben zelf aangegeven graag een bijdrage te willen leveren om het team verder te helpen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rienstra stond van 2020 tot 2022 onder contract bij Fortuna Sittard. In Limburg speelde hij zestig wedstrijden, waarin hij vijf keer het net vond. Sinds zijn vertrek zat Rienstra zonder club en nu kan hij zondag uitgerekend tegen Fortuna debuteren voor Cambuur.

De 32-jarige Rienstra speelde in de jeugd voor Ajax en AZ, maar debuteerde in de Eredivisie namens Heracles Almelo. Later droeg hij het shirt van PEC Zwolle, nogmaals AZ, Willem II, SC Heerenveen en het Turkse Kayserispor.

Spelersprofiel

B. Rienstra


Geboortedatum:
5 juni 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Alkmaar
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
76 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.