NAC neemt Boere over van SC Cambuur

Reacties

NAC heeft zich versterkt met een nieuwe spits. Tom Boere komt over van SC Cambuur. Boere moet het moeizaam scorende NAC aan doelpunten helpen in de tweede seizoenshelft.

NAC neemt Boere over van SC Cambuur
© Pro Shots

Boere kwam dit seizoen dertien Eredivisiewedstrijden in actie, waarvan zes als invaller. Daarin kwam de aanvaller niet tot scoren. Vorig seizoen was hij nog goed voor zes treffers in de Eredivisie. De dertigjarige spits heeft een contract voor 2,5 jaar getekend in Breda.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

NAC Breda staat momenteel op de elfde plek in de competitie en heeft moeite met het maken van doelpunten. Slechts zes club uit de Keuken Kampioen Divisie maakten minder doelpunten dan de Bredanaars. Boere speelde in het verleden voor onder meer FC Twente, TOP Oss en FC Eindhoven. Zijn beste periode was in Oss, waar hij 34 keer scoorde in 39 duels.

Cambuur is al langer op zoek naar een nieuwe spits en hoopt voor 31 januari beet te hebben. Daarop vooruitlopend krijgt Boere de kans op een nieuw avontuur. Met Roberts Uldrikis heeft Cambuur nog een centrumspits in de selectie, maar ook hij kwam dit seizoen nog niet tot scoren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.