Reserverol Sahraoui tegen Feyenoord is disciplinaire straf

Reacties

Osame Sahraoui is door SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen bestraft met een plek op de bank. De 22-jarige aanvaller moet in het thuisduel met Feyenoord toekijken omdat hij, niet voor het eerst, te laat kwam afgelopen week.

Reserverol Sahraoui tegen Feyenoord is disciplinaire straf
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

De reserverol van Sahraoui, toch een van de smaakmakers bij de Friezen dit seizoen, was een verrassing. Voor de camera van ESPN legde Van Wonderen uit waarom hij voor Che Nunnely had gekozen. 'Je werkt in een team en dan moet je je aan de regels houden. Het kan een keer niet lukken, maar niet herhaaldelijk. Dan bedoel ik het op tijd komen en afspraken nakomen. Dat is de reden dat we niet met hem beginnen', aldus de coach.

'Het is doodzonde, het is namelijk een speler met meerwaarde voor ons', vervolgde Van Wonderen, die niet heeft overwogen Sahraoui toch op te stellen. 'Dan is het hek van de dam. Je moet ergens een grens trekken. Helaas zeg ik erbij.'

Sahraoui zit wel op de bank tegen de Rotterdammers. Van Wonderen wil het ook allemaal niet te zwaar maken. 'Het is een jonge jongen, dat moeten we ook niet vergeten. Hopelijk hebben ze er dan in de toekomst wat aan gehad.'

Afgelopen week werd duidelijk dat Kees van Wonderen aan zijn laatste maanden bezig is bij SC Heerenveen. Lees hieronder meer over die situatie. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.