Reserve Achenteh staat voor transfer naar Vitesse

Reacties

Rochdi Achenteh staat voor een transfer naar Vitesse. De linksback van PEC Zwolle is in het bezit van een aflopende verbintenis in Overijssel.

Reserve Achenteh staat voor transfer naar Vitesse

De gesprekken tussen Vitesse en Achenteh zijn reeds in een vergevorderd stadium. Sterker, de 25-jarige linksback kreeg dinsdag van trainer Peter Bosz al een rondleiding op Sportpark Papendal. De voormalige jeugdspeler van PSV liet eerder weten zijn contract bij de nummer elf van de Eredivisie niet te willen verlengen.

Een tussentijds vertrek is voor beide partijen een uitkomst. PEC Zwolle wil voorkomen dat de verdediger annex middenvelder gratis de deur uitloopt, terwijl Achenteh niet in een uitzichtloze situatie terecht wil komen.

De rol van Achenteh bij PEC Zwolle lijkt uitgespeeld, omdat de linksback zoals gemeld eerder een contractvoorstel afwees. Mocht het deze maand niet tot een transfer komen, dan rest een reserverol aangezien trainer Ron Jans heeft laten weten in dergelijke situaties te kiezen voor spelers met een doorlopend contract.

Vitesse versterkte zich reeds met Uros Djurdjevic (FK Rad) en huurlingen Bertrand Traoré (Chelsea) en Zakaria Labyad (Sporting Portugal).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.