Rentree Sturridge nadert: 'Ik ben er klaar voor'

Reacties

Daniel Sturridge kijkt reikhalzend uit naar zijn rentree bij Liverpool. De 25-jarige aanvaller was vijf maanden uit de roulatie met aanhoudende bovenbeenklachten, maar maakt zaterdag vrijwel zeker zijn rentree tegen West Ham United.

Rentree Sturridge nadert: 'Ik ben er klaar voor'

'Ik sta te trappelen van ongeduld. Ik ben een tijdje echt wanhopig geweest. Het is lang geleden, maar ik weet zeker dat ik er nu echt klaar voor ben', zegt Sturridge in gesprek met de BBC.

Ook Brendan Rodgers heeft alle vertouwen in een goede comeback van zijn aanvaller. 'Hij heeft fantastisch getraind deze week', laat de manager van The Reds weten. 'Ik zal morgen de afgelopen week met hem bespreken, maar op dit moment verkeert hij in een uitmuntende conditie.'

Gerrard
Tijdens de afwezigheid van Sturridge maakte aanvoerder Steven Gerrard bekend na zestien seizoenen Anfield te verruilen voor LA Galaxy. 'Ik ben kapot door de mededeling dat hij vertrekt, maar hij zal op korte termijn terugkeren en ik weet zeker dat hij ooit de ploeg als manager zal leiden. Wat hij heeft betekend voor de club is niet te beschrijven', aldus Sturrdige.

Sturridge speelde op 31 augustus zijn laatste wedstrijden namens The Reds tegen Tottenham Hotspur (3-0 zege). Liverpool neemt het zaterdag op tegen West Ham United. De ploeg van manager Rodgers bezet op dit moment de achtste plaats, terwijl de Londenaren op plek zeven staan na 22 speelronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.