Rentree geplaagde Van Wolfswinkel eindigt voortijdig

Reacties

Het moeizame bekersucces van FC Basel was er voor Ricky van Wolfswinkel eentje met gemengde gevoelens. De Nederlandse spits zag zondag zijn rentree uitmonden in een nieuwe teleurstelling.

Rentree geplaagde Van Wolfswinkel eindigt voortijdig
© Pro Shots

In de 68ste minuut kwam Van Wolfswinkel binnen de lijnen bij FC Basel. De halve finale om de Zwitserse beker eindigde in de verlenging voor de aanvaller, die in de 106de minuut geblesseerd het veld moest verlaten.

Over de ernst van de blessure is nog niets bekend, maar voor de Nederlander was het een flinke smet op zijn rentree en het eerste succes van zijn ploeg na de hervatting van het Zwitserse profvoetbal. Lausanne Sports werd uiteindelijk met 3-2 verslagen.

De afgebroken invalbeurt past in het dramatische seizoen van Van Wolfswinkel. De aanvaller stond vanwege een aneurysma maanden aan de kant en moest na een comeback in februari weer vanaf de zijlijn toekijken. Door de coronacrisis liet een nieuwe rentree langer op zich wachten.

Mogelijk is het optreden tegen Lausanne het laatste in dienst van Basel. Het contract van Van Wolfswinkel loopt deze zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.