Renard prijst 'fantastische' Ziyech de hemel in

Reacties

Hervé Renard heeft Hakim Ziyech in aanloop naar de eerste WK-wedstrijd van Marokko uitgebreid geprezen. De bondscoach kan inmiddels goed overweg met zijn sterspeler en is onder de indruk van zijn kwaliteiten.

Renard prijst 'fantastische' Ziyech de hemel in

De Fransman liep op zijn persconferentie alvast op de zaken vooruit. 'Allereerst wens ik hem succes bij het vinden van de best mogelijke club. Hij heeft het talent en de kwaliteiten om voor een mooie club te spelen', zei Renard over de Ajacied, wiens relatie met Renard sterk is verbeterd. 'In het verleden hadden we problemen, maar nu is alles perfect. We begrijpen elkaar nu erg goed. Hij is een zeer belangrijke speler voor ons.'

Ziyech moet Marokko met zijn creativiteit succes bezorgen tegen Iran. Renard rekent zoals altijd op de 25-jarige middenvelder. 'Voor een coach als ik is het geweldig om zo'n speler te hebben. Want elke dag, tijdens de kwalificatiewedstrijden en de voorbereiding, gaf hij blijk van een talent dat weinig andere spelers hebben. Hij ziet veel dingen eerder dan andere spelers. Hij is een fantastische speler.'

Marokko opent deze vrijdag de groepsfase met een wedstrijd tegen Iran (aftrap 17.00 uur). Daarna wachten grootmachten Portugal (woensdag) en Spanje (over tien dagen), die het deze vrijdagavond vanaf 20.00 uur tegen elkaar opnemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Groep B: Spaanse wraak, Portugese droom en Eredivisie-invloeden
WK-catwalk: de shirts die we dit toernooi zien in Rusland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.