Reijnders had bericht Koeman wel verwacht: 'Met de bondscoach gesproken'

Reacties

Tijjani Reijnders geniet met volle teugen bij het Nederlands elftal, ondanks dat de kans klein is dat hij in actie gaat komen in de Nations League. Dat had de AZ'er wel verwacht.

Reijnders had bericht Koeman wel verwacht: 'Met de bondscoach gesproken'
© Pro Shots

Reijnders staat samen met Daley Blind stand-by, voor het geval een andere speler toch niet fit genoeg blijkt te zijn. Dat bericht kwam niet als een teleurstelling. 'Ik had het al verwacht, omdat ik al gesproken heb met de bondscoach. Het is aan mij om te laten zien dat ik er de volgende keer volledig bij hoor te zitten. Daar is dit een mooi moment voor', vertelt Reijnders aan ESPN.

'Het is al mooi dat ik geselecteerd word door de bondsoach. Ik wil ook genieten. Natuurlijk heb je stille hoop dat je erbij zit. Ik zat er de laatste weken lekker in, dan hoop je dat je je naam voorbij ziet komen', zegt Reijnders over zijn vorm. 'Het is een grote eer om voor het Nederlands elftal uit te mogen komen. Daar was ik zeker heel blij mee.'

Het Nederlands elftal bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Kroatië in de halve finale van de Nations League. Die wordt volgende week gespeeld in De Kuip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.