Redknapp rekent niet op terugkeer van Barton bij QPR

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp denkt niet dat Joey Barton snel zal terugkeren van Olympique Marseille naar de Londense club, zeker niet nadat hij de manier van leven van de Brit heeft gezien. Barton komt op huurbasis uit voor l'OM.

Redknapp rekent niet op terugkeer van Barton bij QPR

'Joey doet het fantastisch bij Marseille', constateert Redknapp. 'Tot dusverre heeft hij een goed seizoen en het is een goede speler. Toch denk ik dat het een lastig verhaal wordt om hem terug naar Londen te halen. Zeker als je ziet waar hij woont.'

'Je rijdt langs bergen, ziet enorme boten. Hij heeft een heerlijke manier van leven te pakken, dus het zou mij verrassen als hij terugkeert. Ik zeg niet dat ik Joey niet terugwil, want hij hoort bij de club. Als hij terug moet komen, komt hij terug', aldus Redknapp.

Joey Barton zelf zegt dat zijn redenen niet liggen bij de luxueuze levensstijl, maar eerder het sportieve succes van de Franse topclub. 'Ik wil Marseille helpen de Champions League te bereiken. Er zijn voor beide clubs belangrijkere dingen dan wat ik volgend seizoen ga doen.'

'Zodra dit seizoen is afgelopen en het rustiger is, ga ik kijken wat er gebeurt. Ik wil me nu gewoon concentreren op hetgeen waarvoor ik naar Frankrijk vertrok', laat de middenvelder weten op Twitter.

Met negen punten achterstand op koploper Paris Saint-Germain staat Marseille op de tweede plaats. De voorsprong op nummer drie Olympique Lyon bedraagt twee punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen