Red Bull Salzburg verklapt oefenwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord

Reacties

Red Bull Salzburg heeft het schema voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen onthuld. Op het wedstrijdprogramma prijken de namen van twee Nederlandse clubs. Zowel Ajax als Feyenoord oefent in juli tegen de Oostenrijkse topclub.

Red Bull Salzburg verklapt oefenwedstrijden tegen Ajax en Feyenoord
© Pro Shots

Op zaterdag 9 juli is het eerst de beurt aan Feyenoord. De verliezend Conference League-finalist neemt het in Anif op tegen de regerend landskampioen en bekerwinnaar. Tien dagen later, op dinsdag 19 juli, vormt Ajax de laatste sparringpartner van Red Bull Salzburg richting de competitiestart. Dat duel wordt gespeeld in Saalfelden.

Beide Eredivisie-clubs oefenden in het verleden al tegen de Oostenrijkers. Ajax deed dat in aanloop naar het seizoen 2020/21 en won met 1-4, Feyenoord kwam een jaar eerder voor het laatst in actie tegen Salzburg. De Rotterdammers leden destijds hun eerste nederlaag onder toenmalig trainer Jaap Stam (3-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.