Recordploeg Ajax bepaalt VI's Elftal van de Week

Reacties

Ajax schreef met de monsterzege op VVV-Venlo Eredivisie-geschiedenis. Die historische prestatie is ook terug te zien VI's Elftal van de Week.

Recordploeg Ajax bepaalt VI's Elftal van de Week
© Pro Shots

De Amsterdamse doelpuntenexplosie leidde in binnen- en buitenland tot de nodige reacties. Was VVV-Venlo zo zwak of Ajax zo sterk? Het Limburgse verzet was mager, zo bleek uit het rapport voor de Venlose formatie. Maar het deed weinig af aan de prestaties van de mannen van Erik ten Hag. De trainer zag niet voor niets dat zijn mannen een meerderheid vormen in VI's Elftal van de Week.

Naast uitblinker Lassina Traoré met een 9 en verdediger Daley Bind (8) vormen Antony (8,5), Jurgen Ekkelenkamp (8,5), Davy Klassen (8) en Dusan Tadic (8) het complete middenveld van het dreamteam van Eredivisie-speelronde zes.

De prestatie van FC Groningen tegen Fortuna Sittard bleven ook niet onopgemerkt. De succesvolle tandem Bart van Hintum – Jørgen Strand Larsen verdiende een plekje in het Elftal van de Week met z'n grote bijdrage aan het succes in Limburg, waar de Noorse aanvaller twee keer profiteerde van het voorwerk van de linksback. De beoordelingen maakten Van Hintum (8,5) en Strand Larsen (8) de uitblinkers in Sittard.

Henk Veerman (SC Heerenveen, 8) en Jacob Rasmussen (Vitesse, 8) verdienden met hun bijdrage aan het succes tegen respectievelijk FC Emmen en PSV ook een plaats in VI's Elftal van de Week, waarvan Michael Zetterer (7) na zijn clean sheet tegen Willem II het doel verdedigt.

Elftal van de Week - speelronde 6:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.