Recidivist Lang trekt weer verkeerde aandacht: 'Heel spijtig'

Reacties

Noa Lang heeft zich zondag van zijn gefrustreerde kant laten zien. De Oranje-international bevestigde zijn status van notoire kaartenpakker.

Recidivist Lang trekt weer verkeerde aandacht: 'Heel spijtig'
© Pro Shots
Cercle Brugge
Cercle Brugge
2 - 0
Club Brugge
Club Brugge

Lang pakte na afloop van de verloren Brugse derby zijn tweede gele kaart van de dag. De aanvaller had tijdens de wedstrijd geel gekregen voor protesteren. In de catacomben rukte hij een logo van Cercle Brugge van de muur en moest die actie bekopen met een volgende officiële waarschuwing.

Trainer Philippe Clement wilde er niet te veel woorden vuil aan maken. 'Ik weet niet precies wat er gebeurd is bij die tweede gele kaart, maar het is sowieso heel spijtig.'

Voor Lang was dat alweer zijn twaalfde gele kaart op de verschillende podia. Het illustreerde andermaal het licht ontvlambare karakter van de aanvaller, die dit seizoen vaker de aandacht trok door zijn door frustratie ingegeven gedrag.

'Hij was te gefocust op nevenzaken', had Clement ruim twee maanden geleden gezegd na de topper tegen Anderlecht, waarin Lang zijn opvliegende karakter had getoond. De coach kondigde aan in gesprek te gaan met de Oranje-international. Getuige het gedrag van de aanvaller na de Brugse derby heeft het onderhoud niet alle problemen verholpen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.