Rebic knuffelt verdrietige ballenjongen, pijnlijke beelden Maradona

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Rebic knuffelt verdrietige ballenjongen, pijnlijke beelden Maradona
© Pro Shots

Ante Rebic heeft maandag in Stadio Via del Mare zijn warme kant getoond. De aanvaller van AC Milan had tegen Lecce (1-4) oog voor de andere kant van de medaille. Na zijn treffer zag hij de teleurstelling bij een ballenjongen van de thuisclub. Rebic gaf de verdrietige ballenjongen een knuffel. Lecce kon dit warme gebaar waarderen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Het is tegenwoordig een zeldzaamheid als er iets positiefs valt te melden over Diego Maradona en de reputatie van de gevallen grootheid wordt er niet beter op nu er een nieuwe video van Pluisje op social media is verschenen. Op de beelden zien we Maradona in een bedenkelijke toestand dansen met zijn voormalige partner Verónica Ojeda. Vooral het einde is pijnlijk om te zien.

Timo Werner leek lange tijd op weg naar Liverpool, maar speelt vanaf komend seizoen voor Chelsea. Antonio Rüdiger mag graag geloven dat hij hier een aandeel in heeft gehad. 'We kennen elkaar al heel lang en tijdens de lockdown hebben we veel met elkaar gesproken', zegt Duits international Rüdiger tegen Chelsea TV. 'Hij vertelde me dat hij naar Engeland wilde komen. Toen heb ik natuurlijk gedaan wat ik moest doen.'

'Ik ben vooral blij dat die pass aankwam.'
Phil Foden speelde maandagavond naar eigen zeggen zijn beste wedstrijd tot dusver voor Manchester City. De middenvelder scoorde twee keer tegen Burnley en was bovendien bij twee andere goals in de 5-0 zege direct betrokken. De no-look pass waarmee hij Bernardo Silva vrij speelde, bij de 4-0 van David Silva, was misschien wel het hoogtepunt van de avond. 'Maar we trainen veel op deze situaties. Ik wist dus precies waar ik de bal heen moest spelen', probeerde Foden in gesprek met Sky Sports te bagatelliseren.

• Op deze 23 juni viert Real Madrid-coach Zinedine Zidane zijn verjaardag. De Fransman viert zijn 48ste verjaardag en hoopt dat Athletic Club vanavond met een mooi cadeautje komt, wanneer de Basken het opnemen tegen Barcelona. Van harte, Zizou! Andere jarigen vandaag zijn Patrick Vieira (44), Jean Tigana (65), Miguel Ángel Angulo (43), Nampalys Mendy (28), Roelof Luinge (65) en Kristoffer Nordfeldt (31).

• Vandaag 24 jaar geleden maakte Karel Poborský een prachtige goal voor Tsjechië tegen Portugal, op het EK in Engeland. Hij scoorde met een fraaie lob. Ook Memphis Depay bewaart dankzij een doelpunt op een groot eindtoernooi (in zijn geval namens Nederland tegen Chili op het WK van 2014) goede herinneringen aan 23 juni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.