'Rebel Rabiot wekt dit keer onvrede Juventus met protestactie'

Reacties

Waar sterren als Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo inmiddels zijn teruggekeerd naar Italië om na een periode van quarantaine de individuele training te hervatten, weigert Adrien Rabiot zich weer te melden bij Juventus.

'Rebel Rabiot wekt dit keer onvrede Juventus met protestactie'
© Pro Shots

Dat meldt La Stampa. Volgens de Italiaanse krant verblijft Rabiot sinds begin april in Zuid-Frankrijk en heeft hij op advies van zijn moeder Véronique geen gehoor gegeven aan het verzoek van Juventus om terug te keren naar Turijn, uit protest tegen de salarisverlaging die tussen de club en de selectie is afgesproken.

En dat leidt tot irritatie bij Juventus, dat de actie beschouwt als een gebrek aan professionaliteit. Rabiot heeft dus wat uit te leggen. Want in tegenstelling tot Gonzalo Higuaín, die nog in Argentinië verblijft om bij zijn zieke moeder te kunnen zijn, heeft de Fransman geen toestemming om langer weg te blijven.

Het is niet de eerste keer dat Rabiot zichzelf onmogelijk maakt. In het verleden lagen de middenvelder en zijn moeder al in de clinch met Paris Saint-Germain en de Franse bond. Om die reden werd hij voor zijn vertrek uit Parijs buiten de selectie gehouden en lijkt zijn loopbaan als international op 25-jarige leeftijd al ten einde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.