Real Madrid reserveert tientallen miljoenen voor transfervrije Rüdiger

Reacties

Real Madrid is al maanden bezig met de komst van Antonio Rüdiger. Zijn komst kost De Koninklijke tientallen miljoenen. En dat terwijl de Duitser een transfervrije status geniet.

Real Madrid reserveert tientallen miljoenen voor transfervrije Rüdiger

Volgens Marca is Real Madrid zo'n 59 miljoen euro kwijt aan de komst van de verdediger. Los Blancos zouden acht miljoen moeten betalen aan Rüdiger als tekenbonus, terwijl hij ook een gage van negen miljoen euro per jaar op zou gaan strijken. Daarnaast is er zo'n vijftien miljoen aan commissies door zijn entourage te verdelen.

Rüdiger moet de Madrilenen ervaring, agressie en leiderschap brengen, meldt het Spaanse sportmedium. Daarnaast moet hij de concurrentie voor Eder Militao and David Alaba vergroten. De vijftigvoudig international kent een ontzettend goed seizoen en zou onder grote verwachtingen naar Bernabéu komen.

Rüdiger speelde tot dusverre 197 officiële wedstrijden voor Chelsea. Met The Blues won hij de Champions League. Ook won hij de Europa League en de FA Cup. Die laatste prijs kan hij binnenkort nog een keer winnen, als Chelsea op Wembley Liverpool treft voor de finale. Toch is hij klaar voor vertrek, dat meldde trainer Thomas Tuchel onlangs al.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.